Передплата 2024 ВЗ

25-річний француз змінив 33 професії за 33 тижні у 33 різних країнах

  • 01.05.2013, 22:04
  • 595

25-річний француз з німецьким корінням Ян Лахнер менш ніж за місяць встиг попрацювати вчителем фламенко в Іспанії, рибалкою на Мальті, туроператором на Кіпрі, археологом в Греції, радіо-діджеєм в Бельгії, барменом в ірландському пабі. Зараз хлопець, який колись навчався на інженера-аеронавта, цілий тиждень збирається чистити акулячі акваріуми в британському місті Норфолк в рамках своєї самопроголошеної місії.

Лахнер поставив собі за мету стати працівником 33-х найтиповіших галузей в 33 містах світу протягом 33 тижнів.

"Я організував собі цей проект після того, як тісно поспілкувався з кількома людьми, які все життя пропрацювали в одній компанії, — говорить він. — Мені страшенно захотілося дізнатися, чим ще я міг би займатися, крім аеронавтики".

Наш герой вже витратив на свої подорожі більше $ 10,000, і, згідно з планом, йому ще залишилося побути пивоваром в Чехії, шоколатьє в Бельгії, посаджати тюльпани в Голландії та поприбирати за тваринами у зоопарку в Естонії. Все це він буде робити, не маючи за плечима ніякого досвіду. Однак Лахнер не прагне виганяти з роботи місцевих жителів, а лише хоче доторкнутися до культури своїх європейських сусідів і зрозуміти народ кожної країни зсередини. І саме домінуючі професії у відвідуваних державах допомагають йому в цьому.

По закінченні всіх цих пригод він планує написати книгу, в якій розповість людям про свій незабутній досвід.

Джерело: Gazeta.ua