Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Убили лідера фракції "БПП" Сєвєродонецької міськради

  • 03.11.2017, 10:03
  • 719

Голова Луганської обласної держадміністрації Юрій Гарбуз заявляє про вбивство голови фракції "Блоку Петра Порошенка" в Сєвєродонецькій міськраді Сергія Самарського.

Убили лідера фракції "БПП" Сєвєродонецької міськради
Убили лідера фракції "БПП" Сєвєродонецької міськради

"Учора ввечері було вбито голову фракції "БПП "Солідарність" Сєвєродонецької міської ради, громадського діяча Сергія Самарського", — написав він у Facebook.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії.

"Виявлення і притягнення до відповідальності винних — обов’язок правоохоронних органів і наш борг перед світлою пам’яттю Сергія. Мої співчуття близьким і рідним!", — додав Гарбуз.

Речниця поліції Луганщини Тетяна Погукай підтвердила "Українській правді" факт убивства.

"Близько пів на першу ночі тіло Сергія Самарського знайшли у районі будинку №1 ЖК "Мрія" міста Сєверодонецька з ознаками насильницької смерті — розбита голова", — сказала Погукай.

Вона додала, що наразі судові медики проводять розтин тіла з метою встановлення остаточної причини смерті. На місці продовжує працювати слідчо-оперативна група.

"Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України", — сказала Погукай.

Вона додала, що поліція розглядає декілька версій убивства.

"Основна — убивство на підґрунті його політичної діяльності, бо він був дуже відомою людиною у місті, займав таку активну позицію і дуже підтримував інтереси громадян. Не відкидається версія розбійного нападу і інші версії, пов'язані з його бізнесовими справами, якими він займався до депутатства", — сказала Погукай.

Луганщіна.ua з посиланням на джерело в правоохоронних органах пише, що тіло Самарського виявили після заяви в поліцію його дружини, яка не змогла йому додзвонитися після роботи. Депутат дзвонив дружині, виходячи з міськради о 18:00.

Схожі новини