Передплата 2024 ВЗ

Тарантіно каже, що знав про домагання Вайнштайна і нічого не зробив

  • 20.10.2017, 13:38
  • 709

Режисер Квентін Тарантіно розповів, що більше десяти років знав про неналежну поведінку голлівудського продюсера Гарві Вайнштайна, якого звинувачують в домаганнях

Про це Тарантіно повідомив виданню The New York Times.

Режисер зазначив, що не став нічого робити, незважаючи на те що дізнавався про поведінку Вайнштайна "з перших рук".

"Я знав достатньо, щоб зробити більше, ніж я зробив. Я знав, що він робив так не один раз. Все, що я тепер скажу, звучатиме як нікчемне виправдання" — сказав режисер.

Тарантіно заявив, що шкодує про те, що "не взяв відповідальність за почуте", так як інакше йому довелося б перестати працювати з продюсером.

За словами режисера, він дізнався про поведінку Вайнштайна від близьких до нього людей. Його колишня дівчина Міра Сорвіно розповіла про "небажані дотики" продюсера і неприємні висловлювання на її адресу.

Також Тарантіно був в курсі, що актриса Роуз Макгоун уклала з Вайнштайном угоду і знав історію іншої дівчини, яка теж зіткнулася з некоректною поведінкою продюсера.

Режисер зазначив, що будь-хто, хто знав Вайнштайна, не міг не знати хоча б про один інцидент його неприйнятної поведінки по відношенню до жінок.

Гарві Вайнштайн - один з найвпливовіших голлівудських продюсерів. Стрічки, створені за його участі, неодноразово завойовували "Оскар", який вручає Американська кіноакадемія, в різних номінаціях, в тому числі за кращий фільм.

Компанія The Weinstein Company продюсувала чимало успішних кінокартин Квентіна Тарантіно. Зокрема "Кримінальне чтиво", "Джекі Браун", "Вбити Білла", "Безславні виродки", "Джанго звільнений" і "Мерзенна вісімка".

Схожі новини