Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

КНДР показала відео "знищення" авіаносця ВМС США ядерною ракетою

  • 24.09.2017, 18:56
  • 1 557

Крім того, Пхеньян показав, як збирається збивати винищувачі США B-1B і F-35, які напередодні пролетіли вздовж кордонів КНДР.

Влада Північної Кореї (КНДР) оприлюднила відео, на якому показано нібито знищення американських літаків і авіаносця ядерною ракетою, випущеною з підводного човна. Про це повідомляє корейське агентство Yonhap.

На оприлюдненому відео північнокорейський підводний човен ядерною ракетою знищує авіаносець американських військово-морських сил USS Carl Vinson.

Крім того, Пхеньян показав, як збирається збити винищувачі США B-1B і F-35, які напередодні пролетіли вздовж кордонів КНДР.

У відео, крім усього іншого, використано кадри виступу президента США Дональда Трампа в ООН. Трампа названо у відео "божевільним".

Нагадаємо, лідер Північної Кореї Кім Чен Ин сприйняв слова президента США Дональда Трампа, сказані з трибуни Генеральної асамблеї ООН, як оголошення війни його країн.

Президент США Дональд Трамп, вперше виступаючи в ООН, зробив низку різких заяв на адресу країн, які назвав "державами-вигнанцями". Зокрема, він пообіцяв повністю знищити КНДР у разі, якщо вона буде представляти реальну загрозу для його країни, а також висловився про Іран.

"У США багато сил і терпіння, але якщо нам доведеться захищатися, то у нас не буде іншого вибору окрім як повністю знищити КНДР. Людина-ракета приступила до самогубної місії", - додав президент США, кажучи про лідера КНДР Кім Чен Ина, за якого країна провела кілька ракетних пусків.

Телеканал 112

Схожі новини