Передплата 2024 ВЗ

На Тернопільщині внаслідок трагічного збігу обставин загинули двоє малолітніх хлопчиків

  • 20.08.2017, 20:12
  • 2 512

Двоє хлопчиків загинуло внаслідок трагічного збігу обставин на Тернопіллі. Нещастя трапилися у Чортківському та Шумському районах. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Тернопільській області.

На 3-річного малюка із Чортківщини впала антресоль від меблевої стінки. На момент нещастя дитина перебувала вдома із на кілька років старшими братом та сестрою, матері не було. Хлопчик грався і виліз на верхню полицю серванта. Не втримавши рівноваги, впав, а зверху на нього полетіла дерев’яна антресоль. На крик прибігли інші діти. Рятуючи братика, старший хлопчик підняв тягар і вивільнив малюка з під-нього. Травмований хлопчик зміг піднятися, вийшов на вулицю, де помер від отриманих травм. Про нещастя найстарший із дітей розповів сусідам, які й викликали швидку.

На Шумщині біда сталася із 7-річним хлопчиком. Він грався на вулиці, де його, найімовірніше, вкусила бджола. Про це дитина встигла розповісти бабусі, прибігши у паніці додому. За словами пенсіонерки, на руках якої малюк й помер, у нього набрякли руки та обличчя. Попередня причина смерті — гостра алергічна реакція на укус бджоли.

Інформацію про обидва нещастя правоохоронці внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Тіла дітей направлені на судово-медичну експертизу.

Схожі новини