Передплата 2024 «Добра кухня»

Розробник M.E.Doс створив оновлення, яке забезпечить безпечну роботу в програмі

  • 09.07.2017, 18:08
  • 968

Розробник програмного забезпечення податкової звітності M.E.Doс IT-експерт створив оновлення, яке забезпечить безпечну роботу в програмі.

Про це повідомляється на офіційній сторінці розробника, передає Еспресо.

"Сьогодні ми офіційно передали кіберполіції оновлення 190, яке прибирає шкідливий код (backdoor) з нашого продукту. Після його перевірки Департамент кіберполіції надасть свої висновки, і я сподіваюся, вже завтра ми зможемо його запустити. Згадане оновлення містить підвищений захист від вірусу-шифрувальника", - наголошується в повідомленні.

Крім того, на веб-сайті M.E.Doc розміщено оголошення для користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів (АЦСК) Україна.

"Якщо ви постраждали від атаки і втратили ключі, ми пропонуємо перевидати їх безкоштовно в будь-якому регіональному представництві АЦСК Україна. Для забезпечення безпечного отримання та подальшого використання електронного цифрового підпису рекомендуємо звертатися особисто до директора підприємства", - йдеться в ньому.

При зверненні необхідно надати заявки в електронному вигляді (формат.pck) і в паперовому вигляді, підписані кожним з передплатників.

Схожі новини