Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В "Укргазвидобуванні" розповіли, що шукає в їхніх офісах ГПУ

  • 07.07.2017, 14:25
  • 773

Компанія "Укргазвидобування" підтвердила, що Генпрокуратура та СБУ проводять обшуки в її офісах

Про це повідомляє прес-центр "Укргазвидобування".

У відомстві зазначили, що обшуки відбуваються відповідно до ухвали Печерського районного суду Києва від 29 червня 2017 року. Таким чином слідчі Генпрокуратури та СБУ обшукують офіси, щоб вилучити певні документи.

"Згідно з ухвалою суду, вилученню підлягають документи пов'язанні з відносинами ПАТ "Укргазвидобування" та компаніями "Tacrom Services S.R.L" (Румунія), ДП "РУП "ВО "Бєлоруснєфть" (Республіка Білорусь)", - наголосили у відомстві.

Ці документи стосуються проведення гідравлічних розривів пластів (процесс інтенсифікації видобутку газу) у 2016-17 роках, інженерних звітів та іншої важливої для діяльності компанії інформації.

"Укргазвидобування наголошує, що вилучення важливої для технологічного процесу компанії документації призведе до дестабілізації найбільшого газовидобувного підприємства України, що ставить під загрозу виконання урядової програми зі збільшення видобутку природного газу", - наголосили у компанії. У відомстві також зауважили, що попри відсутність законних підстав рахунки "Укргазвидобування" з кінця травня залишаються заблокованими через спробу ТОВ "Арабський енергетичний альянс" заволодіти коштами компанії у розмірі 231,6 млн грн.

Джерело: «Еспресо».

Схожі новини