Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

До кінця тижня дощитиме. А у Карпатах випав сніг.

  • 09.10.2012, 15:22
  • 872

У Карпатах випав перший сніг. Сніговий покрив сягав десяти сантиметрів, рівень води у річках підвищився. Синоптики кажуть, що з 10 по 13 жовтня на всій території України буде холодно: дощитиме, дошкулятиме поривчастий вітер, вранці будуть перші заморозки.

Як розповіла “ВЗ” синоптик Львівського обласного гідрометцентру Галина Ярема, на Львівщині похолодання триватиме до 12 жовтня. Після цього поступове підвищення температури — вдень буде 15 градусів тепла. “Місцями у Львівській області на поверхні ґрунту та в повітрі будуть заморозки. Цього тижня домінуватиме дощова погода, лише у вихідні без опадів”, — сказала синоптик.

Як повідомляє sinoptik.ua, у вівторок, 9 жовтня, у Львівській області прогнозують похмурий, але сухий день. Температура повітря вночі — 5 градусів, вдень — плюс 14. У середу, 10 жовтня, на Львівщині дощ, небо буде затягнуте хмарами, дошкулятиме вітер. Вночі на термометрі 6 градусів, вдень пригріє до 10-ти. У четвер, 11 жовтня, на заході весь день дощитиме, небо буде захмареним. Температура повітря вночі — 6 градусів тепла, вдень — плюс 11. У п’ятницю, 12 жовтня, у Львівській області обіцяють дощ. Вночі буде холодно, але вдень температура підвищиться. Температура повітря вночі — 3-5 градусів вище нуля, вдень пригріє до плюс 15.

Схожі новини