Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Білий дім опублікував інформацію про зарплати в адміністрації Дональда Трампа

  • 01.07.2017, 13:11
  • 869

Дональд Трамп невдовзі після обрання на пост президента відмовився від призначеного йому платні в 400 тис. доларів. Замість цього він отримує 1 долар на рік.

Натомість Білий дім направив Конгресу США відкритий звіт про доходи співробітників президентської адміністрації. Максимальна зарплата серед чиновників адміністрації Дональда Трампа становить майже 180 тис. доларів на рік, найменша - 30 тис. доларів. Документ опублікований на сайті Білого дому.

Згідно з ним, нижній поріг платні в Білому домі становить 30 тис. доларів на рік. Саме стільки, зокрема, отримує директор Національної економічної ради та старший радник президента з економічної політики Гері Кон, інформує «РБК».

Водночас, максимальна зарплата в Білому домі становить майже $180 тис.

Серед чиновників, які отримують цю максимальну зарплату є і прес-секретар Дональда Трампа Шон Спайсер. Його заступник, Сара Сандерс, отримує в рік трохи менше — 165 тис. доларів.

Максимальний дохід в 180 тис. доларів також отримує головний політконсультант Трампа Стів Беннон. Окремо в звіті можна виділити доньку Дональда Трампа Іванку і її чоловіка, зятя президента Джареда Кушнера, який є радником президента США. Згідно з документом, їм Білий дім не виплачує зарплату. У звіті посада Іванки Трамп вказана як «донька глави держави і радник президента».

Джерело: «Захід.нет»

Схожі новини