Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Під Харковом внаслідок вибуху саморобної вибухівки постраждав учасник АТО

  • 10.06.2017, 15:12
  • 863

Чоловіка з раною грудної клітини та травматичною ампутацією двох пальців на руці доставили до лікарні.

У п'ятницю, 9 червня, у Зміївському районі Харківської області в одній із квартир житлового будинку стався вибух саморобного пристрою, під час якого постраждав учасник АТО. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції україни у Харківській області, передає УТ.

Згідно із повідомлення, у ході проведення перевірки було встановлено, що за місцем свого мешкання 42 річний чоловік, який є учасником бойових дій в зоні проведення АТО, знаходився в станіалкогольного сп'яніння. Він наповнив металевий газовий балончик з-підпневматичної зброї трубчастим порохом. Потім закріпив на кінці балонусірники та запалив їх. В результаті вийшов саморобний вибуховий пристрій, який спрацював",

"Чоловіка з раною грудної клітини та травматичною ампутацією двох пальців на руці доставлено до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається,що нині стан його здоров’я задовільний. За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від 3 до 7 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають.

Схожі новини