Передплата 2024 «Добрий господар»

Кім Чен Ин заявив, що розглядає можливість удару по Південній Кореї

  • 05.05.2017, 14:52
  • 866

Зі слів лідера Північної Кореї, армія «повинна бути дуже уважною» і готової «розірвати хребет ворога».

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин відвідав військові загони на двох островах у південно-західного кордону КНДР, заявивши, що Пхеньян розглядає можливість удару по Південній Кореї. Про повідомляє Центральне телеграфне агентство КНДР (KCNA).

Під час свого візиту,Кім Чен Ин оглянув зі свого наглядового поста південнокорейський острів Йонпхьондо, а також заслухав доповідь директора артилерійського бюро Північної Кореї Пака Чон Чона «про недавні пересування ворога».

«Захищаюча південно-західний фронт» елітна артилерійська група КНДР, як заявив на це Кім Чен Ин, «повинна бути дуже уважною» і готової «розірвати хребет ворога», якщо їй накажуть це зробити», - наводить слова північнокорейського лідера KCNA.

За інформацією неназваного джерела Yonhap, КНДР розгортає на двох островах біля кордону країни з Південною Кореєю «кілька ракетних установок і артилерійських знарядь». Зокрема, на острові Му, який відвідав Кім Чен Ин, знаходиться артилерійська установка, з якої в 2010 році був проведений запуск по острову Йонпхьондо в Південній Кореї.

Джерело: УТ

Схожі новини