Передплата 2024 ВЗ

Садовий назвав «спонтанною реакцією» свою заяву про полігон ТПВ у Чорнобильській зоні

  • 23.03.2017, 11:36
  • 1 399

Мер Львова Андрій Садовий назвав «спонтанною реакцією» свою вчорашню заяву про необхідність побудови резервного полігону для твердих побутових відходів (ТПВ) у Чорнобильській зоні.

«Вчора медіа розповсюдили новину "Садовий пропонує зробити резервний полігон ТПВ" в Чорнобильській зоні. Уточнення - я вчора дійсно сказав подібне на прес-конференції, але лише як спонтанну реакцію на численні запитання про те, як Львову вийти зі сміттєвої блокади і що буде, якщо подібне станеться в Києві. Це не є моя офіційна пропозиція, — повідомив у Facebook 23 березня Андрій Садовий. — Я за те, аби навколо Чорнобиля робити заповідник та експериментувати з відновлювальними джерелами енергії. А що саме Києву робити в перспективі з ТПВ — справа киян і київської влади».

Садовий також пояснив, яким бачить вихід зі сміттєвої кризи, у якій опинився Львів.

«У Львові ми будемо вирішувати питання наступним чином — будувати сміттєпереробний комплекс за світовими стандартами. Роботу над концепцією та проектними рішеннями уже розпочали за допомогою уряду Франції. Наступного тижня оприлюднюємо детальний план-графік реалізації проекту», — заявив мер Львова.

Джерело: Захід.Нет

Схожі новини