Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Гройсман радить Парасюку не ховатися за мандатом і стати рабом закону

  • 16.03.2017, 12:16
  • 881

Всі державні посадовці повинні бути рівними перед законом і не прикриватися мандатами для зловживання владою.

Про це під час засідання уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, повідомляє Еспресо.TV.

Він зазначив, що блокада Донбасу відбувалась не в інтересах України, вона принесли державі тільки шкоду, до того ж, не дозволила звільнити жодного українського заручника з тюрем бойовиків. Понад те, за його словами, блокада сильно вдарила і по економіці країни саме у той час, коли вона отримала шанс на стрімке економічне зростання.

Очільник уряду також згадав і про інцидент, який стався на блокпості біля Слов'янська 14 березня, коли народний депутат Володимир Парасюк та його супровід побили поліцейських. Він зауважив, що бачив відео з місця подій.

"Стоять воїни українські, які воюють в АТО, які кожен день під обстрілами, які декілька років в таких важких умовах захищають нашу незалежність...і під'їжджає особа, яка наділена недоторканістю, і починає принижувати, ображати, погрожувати і кричить "я народний депутат, мене не чіпайте.", - наголосив Гройсман.

Він подякував правоохоронцям, ЗСУ, Нацгвардії та Нацполіції, які зараз несуть службу на сході України та захищають українські кордони.

"Всі мають бути рівними перед законом: і правоохоронці, і народні депутати, і міністри, і прем'єр-міністр. Для того, щоб бути вільними, треба бути рабами закону. І переконаний у тому, що кожен народний депутат має це робити, як приклад для всіх інших, а не ховатися за своїми мандатами, які начебто забезпечують безмежну недоторканість", - підсумував Гройсман.

Схожі новини