Передплата 2024 ВЗ

У зоні АТО на передових позиціях виявили снайперську групу бойовиків

  • 09.03.2017, 10:15
  • 1 318

Протягом 8 березня терористи 69 разів обстріляли позиції українських військових.

У зоні проведення антитерористичної операції протягом 8 березня бойовики 69 разів обстрілювали позиції українських військових, втрат серед наших бійців немає, повідомили у прес-центрі штабу АТО, передає УТ.

Зазначається, що під час несення служби на передових позиціях, військовослужбовці Збройних Сил України виявили ворожу снайперську групу. Одного снайпера знищили.

Як йдеться у повідомленні, на Маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстрілювали Мар’їнку, Чермалик та Павлопіль. Використовуючи гранатомети, російсько — окупаційні війська обстрілювали Водяне та Гнутове. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — Лебединське, Павлопіль, Новогригорівку, Гнутове та Широкине. По Широкиному, Водяному та Гнутовому вогонь вели БМП противника. По Новотроїцькому — снайпер.

"На Донецькому напрямку зі 122 міліметрової артилерії загарбники неодноразово обстрілювали Зайцеве. З мінометів різних калібрів — Верхньоторецьке, Майорськ, Новгородське, Авдіївку, Луганське. З гранатометів та великокаліберних кулеметів — Верхньоторецьке, Піски, Невельське, Кам’янку, Новолуганське, Новгородське, Троїцьке, Зайцеве. По Зайцевому та Новгородському вогонь вели і снайпери", - йдеься у повідомленні.

У прес-центрі повідомили, що на Луганському напрямку бойовики зі 120 міліметрових мінометів вели вогонь по Новоолександрівці, Попасній та Троїцькому, а з стрілецької зброї обстріляли Кримське та Станицю Луганську.

Схожі новини