Передплата 2024 «Добрий господар»

Данилюк представив членів наглядової ради Приватбанку

  • 23.12.2016, 18:31
  • 1 077

Міністр назвав прізвища сімох осіб.

Міністерство фінансів сформувало наглядову раду Приватбанку. Членів ради представив міністр фінансів Олександр Данилюк, передає УТ.

"Ми почали формування наглядової ради Приватбанку із зустрічей з президентом і прем'єром, звернулися до міжнародних організацій. Всього в наглядовій раді буде 7 членів, голову ще не визначено - його буде визначати сама спостережна рада", - заявив Данилюк.

За його словами, до наглядової ради Приватбанку, зокрема, увійшли керуючий директор ЄБРР у країнах Східної Європи та Кавказу Франсіс Маліж, представник ЄБРР Артем Шевальов, перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова, екс-працівник UniCredit Андреа Манета, представник Світового банку Стівен Силиг, радник голови НАК "Нафтогаз Україна" Сергій Алексєєнко, турецький кризовий менеджер Енгін Акчакоча.

"Франсіс Маліж, керівний директор ЄБРР, дуже добре знає Україну, за його ініціативи розпочато реформу НАК «Нафтогаз», відомий фінансист. У McKinsey & Company працював у банківському секторі", - зазначив глава Мінфіну.

Він також назвав Андреа Манету кращим у світі спеціалістом з реструктуризації банків.

Схожі новини