Передплата 2024 ВЗ

Машина на смерть збила двірника... 

  • 30.09.2016, 08:23
  • 1 262

В аварії загинула 10-річна донька воїна АТО.

З хвилини мовчання розпочалася сесія Чернівецької міської ради. Міський голова Олексій Каспрук повідомив про трагедію: зранку загинув двірник, який прибирав вулиці у Чернівцях. Його збила машина.

Двірника, який зранку, коли щойно починало світати, підмітав вулицю, збила машина, водія якої засліпило зустрічне авто. Біда сталася навпроти обласної лікарні швидкої медичної допомоги. Водій самостійно викликав усі рятувальні служби. З місця пригоди не втікав. Зараз добровільно перебуває у поліції. У водія взяли забір крові, аби визначити, чи перебував він у стані алкогольного сп’яніння. За попередніми даними, він був тверезим.

А у ДТП в Кам’янці-Подільському загинула дівчинка — донька воїна АТО та онука чернівецької волонтерки Марії Філіпчук. Дорожньо-транспортна пригода сталася

28 вересня, близько 11.00, на виїзді з м. Кам’янця-Подільського, поблизу села Гуменці. Правоохоронці, які виїхали на місце події, з’ясували, що 37-річна жителька Чернівців, прямуючи на автомобілі Toyota Yaris в напрямку Хмельницького, не впоралась з керуванням, виїхала на зустрічну смугу та допустила зіткнення із вантажівкою Mercedes, за кермом якої перебував 45-річний житель Кіцманського району Чернівецької області. Внаслідок ДТП жінка-водій та її 10-річна донька отримали важкі черепно-мозкові травми. Дівчинка померла в лікарні. Жінку прооперували, її стан важкий. Як повідомила на своїй сторінці у «Фейсбуку» волонтерка Галина Абрамюк, дівчинку звати Елінка, вона учениця Чернівецької гімназії №5. Тато дівчинки служить в АТО. Він уже повертається додому. Його забрав з передової священик-капелан із Чернівців отець Василь Гасинець, який відвозив допомогу нашим бійцям.

Схожі новини