Передплата 2024 «Добра кухня»

​Наливайченко назвав дві причини, чому голландці відмовляють українцям у євроінтеграції

  • 24.09.2016, 12:56
  • 1 461

Екс-голова СБУ вважає, що Нідерландам потрібні зрушення щодо MH17 і вкрадених картин.

Позитивні зміни в питанні євроінтеграції України в голландському політикумі можливі, якщо з боку України будуть зрушення в розслідуванні катастрофи MH17 і крадіжки голландських картин. Про це заявив лідер руху "Справедливість"Валентин Наливайченко.

Коментуючи рішення уряду Нідерландів щодо України в ефірі 112 каналу, екс-голова СБУ заявив: "Або ми в українському суді покараємо, висунемо підозру, в тому числі Плотницькому й іншим терористам, які стояли за організацією і здійсненням теракту літака МН17 в нашому небі, внаслідок якого загинуло так багато голландців, малайзійців і інших громадян, або ми ніколи не знайдемо прихильників асоціації України з ЄС".

Наливайченко наголосив, що категорично не згоден з рішенням керівництва країни, яке вирішило припинити розслідування катастрофи МН17 в Україні.

"У мене категорична незгода з тим, що керівництво держави зупинило розслідування. Звільнило керівника розслідування, який в голландських ЗМІ був популярнішим за прем'єра Голландії. Його прізвище генерал Вовк. Він щомісяця приїжджав з результатами розслідування з України. Ви чули про подальші результати розслідування? Я - ні. "Белінгкет"? Так, вони підтверджують те, що ми говорили ще в 14 році".

"А чому популярний. Тому що ми його тоді відправляли, і щомісяця він приїжджав з результатами розслідування з України. І був, і доносив правду. Потім на рік все стихло. Розслідування звели нанівець і показували космічні знімки", - обурився Наливайченко