Передплата 2024 «Добра кухня»

Стрілянина в Берліні: поранений лікар помер у реанімації, але ситуація під контролем

  • 26.07.2016, 18:17
  • 1 063

Поліція Берліна прокоментувала повідомлення про стрілянину в берлінській клініці імені Бенджаміна Франкліна в районі Штегліц.

Про це повідомляє поліція Берліна у своєму Twitter. За даними поліції, стрілець прийшов до потерпілого лікаря в якості пацієнта. При цьому повідомляється, що сам лікар отримав важке поранення. За його життя боролися в реанімації, проте врятувати його не вдалося. Також поліція підтвердила, що нападник застрелився.

"Ситуація в клініці Бенджаміна Франкліна в Штегліці знаходиться під контролем. Наші колеги на місці. Наразі там немає жодної загрози", - розповіли в поліції Берліна.

Зараз поліцейські на місці події намагаються з'ясувати мотиви події. Водночас поліція повідомляє, що на даний момент у них немає жодних підстав вважати, що в результаті стрілянини були ще постраждалі. Також немає ознак того, що у злочинця були спільники.

При цьому, як уточнює Die Welt, немає ніяких ознак захоплення заручників. Також ніщо не вказує на те, що напад міг мати політичні мотиви. Як повідомляв УНІАН, в університетській клініці в одному з районів Берліна вдень 26 липня сталася стрілянина. Сам нападник вчинив самогубство.

Джерело: УНІАН

Схожі новини