Передплата 2024 «Добрий господар»

У Києві запустили поліцейський велопатруль

  • 01.07.2016, 14:47
  • 976

Такі самі велосипеди використовує у своїй роботі поліція Туреччини.

У Києві запустили поліцейський велопатруль
У Києві запустили поліцейський велопатруль

Мер Києва Віталій Кличко передав 100 велосипедів зі спорядженням для патрульної поліції Києва. Про це інформує прес-центр КМДА.

Кличко зауважив, що велосипеди, які передає місто патрульним, — виробництва німецької компанії, якісні і сучасні, з необхідними спорядженням — дзеркалами, фарами, пляшечками для води. Такі самі використовує у своїй роботі поліція Туреччини.

«Також ми придбали шоломи», — зазначив Київський міський голова.

Відповідаючи на запитання журналістів про вартість проекту з придбання велосипедів для патрульної поліції Києва, Кличко зазначив, що ціна проекту — більше 40 тис євро і він профінансований за кошти спонсорів.

У свою чергу, начальник управління патрульної поліції Києва Юрій Зозуля висловив сподівання, що з новим оснащенням поліцейські патрулі стануть більш оперативними і ефективними.

«Ми розпочинаємо курси веломайстерності для патрульних. У першу чергу будемо патрулювати парки, яких у Києві дуже багато. Вже завтра перші велопатрулі виїдуть на Труханів острів. У заторах також буде простіше і легше справлятися з трафіком. Тож ефективність нашої роботи має підвищитися», — зазначив Зозуля.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини