Передплата 2024 ВЗ

Батьки пасажира BLABLACAR Анатолія Новицького розповіли подробиці його зникнення

  • 12.05.2016, 15:58
  • 4 784

Зниклий пасажир Blablacar 25-річний Анатолій Новицький їхав з Києва під Херсон до прийомних батьків.

Про це розповів прийомний батько хлопця Дмитро Кузнєцов, передає intermarium.com.ua.

“Толік хотів зробити нам сюрприз на великодні свята. Він працював на СТО, отримав, якраз, зарплату і вирішив приїхати до нас в Горностаївку Херсонської області. Як розповів нам його друг, 29 квітня близько 10 ранку Толік виїхав за допомогою сервісу Blablacar з Києва в Херсон. Близько 16:00 він вже був на автовокзалі в Херсоні, далі зв’язок з ним обірвався “, — розповів Дмитро.

За словами вітчима зниклого пасажира Blablacar, крім водія, разом з Анатолієм з Києва до Херсона виїхав ще один пасажир.

“Дівчина на ім’я Тетяна розповіла нам, що вони з Толіком доїхали до Херсона і вийшли на автовокзалі. Поки вона чекала приїзду таксі, Толик домовлявся з водієм маршрутки про те, щоб доїхати до нас в Горностаївку, і більше його ніхто не бачив”, — продовжує Дмитро Кузнєцов.

Телефон Анатолія Новицького з’явився на зв’язку в понеділок, 2 травня. За словами вітчима зниклого пасажира Blablacar, прийомна мама хлопця тут же набрала його номер, однак, трубку зняв не її син.

“За номером Толика відповів якийсь неадекватний чоловік — він обклав дружину матом і повісив трубку. Після цього телефон сина знову пропав зі зв’язку. Ми звернулися в поліцію з відповідною заявою і дуже сподіваємося, що з Толіком все добре, і він повернеться додому цілим і неушкодженим “, — підсумував Кузнецов.

Як раніше повідомляла “Страна”, в Херсоні шукають зниклого пасажира Blablacar 25-річного Анатолія Новицького. 29 квітня з допомогою сервісу виїхав з Києва в Херсон, а потім зник. Останні кілька місяців Новицький працював в Києві на СТО. З родичів у хлопця є лише прийомні батьки — з 16 років Анатолій жив в прийомній сім’ї під Херсоном.

Тим часом, в Blablacar повідомили, що не мають відношення до зникнення хлопця. У сервісі нам заявили, що поїздка, після якої пропав Анатолій Новицький, закінчилася успішно і сервіс не причетний до зникнення.

“Ми зв’язалися з водієм, який був у цій поїздці. Він і попутники благополучно дісталися до Херсона на наступний день після виїзду. Очевидно, що хлопець зник вже в місті і зараз його шукають”, — розповіла нам прес-секретар сервісу Юлія Крупенко.