Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Київщині посилили пошуки зниклого львів'янина: залучена Національна гвардія та кінологи

  • 06.04.2016, 11:50
  • 4 215

На Київщині посилили пошуки зниклого львів'янина, 25-річного Тараса Познякова. До пошуків залучена Національна гвардія та кінологи.

На Київщині посилили пошуки зниклого львів'янина: залучена Національна гвардія та кінологи
На Київщині посилили пошуки зниклого львів'янина: залучена Національна гвардія та кінологи

Про це сьогодні, 6 квітня, в коментарі для Гал-інфо повідомив речник ГУНП у Київській області Микола Жукович.

За його словами, станом на сьогодні у Київській області відкрито кримінальне провадження за ст. 115 ККУ (Умисне вбивство).

"Ми проводимо оперативно-розшукові заходи та долучили до пошуку кінологів.

Вчора ми обстежували лісові масиви, сьогодні будемо проводити обстеження більш поглиблено із залученням більшої кількості особового складу та допоміжних служб, а саме Національної гвардії і курсантів місцевих навчальних закладів", - розповів Микола Жукович.

"Києво-Святошинський район під трасою Київ-Чоп ми обстежуємо дуже детально", - додав речник.

Нагадаємо, 4 квітня у мережі з'явилась інформація про те, що львів'янин Тарас Позняков на своєму автомобілі марки "Audi A6" поїхав до Києва разом і двома попутниками, які скористались послугами сервісу BlaBlaCar. За 30 км до Києва із хлопцем обірвався зв'язок. Станом на сьогодні у Львівській та Київській областях хлопця оголошено у розшук.

Зв'язок із Тарасом Позняковим пропав об 11:45 (4 квітня) пропав зв'язок. Об 11:52 у с. Білогородка камера спостереження зафіксувала його машину. Близько 12:14 -12:18 був у с. Бобриця. Далі слід пропав. Окрім того, у повідомленні зазначається, що на заправці (за 30-40 км до Києва) у машині перебувало 2 людей, а вже у с. Білогородка лише водій.

Схожі новини