Передплата 2024 «Добрий господар»

У Мінагрополітиці розраховують на приватизацію аграрних держпідприємств до кінця року

  • 11.02.2016, 09:10
  • 709

Міністр аграрної політики Олексій Павленко планує домогтися приватизації всіх державних сільськогосподарських підприємств до кінця 2016 року.

Про це він заявив після завершення звіту уряду на засіданні комітету з питань економічної політики, повідомляє "РБК-Україна".

"По Мінагро, я вам скажу, моя позиція - це нульова кількість держпідприємств до кінця року, це повна приватизація", − заявив Павленко.

Серед інших пріоритетів роботи на 2016 рік міністр назвав продовження дерегуляції, спрощення процедури оренди землі, відкриття нових ринків і усунення залежності від Росії.

Нагадаємо, 4 лютого під час публічного засідання уряду міністр аграрної політики та продовольства Олексій Павленко, міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі, міністр інформаційної політики Юрій Стець і міністр інфраструктури Андрій Пивоварський відкликали подані раніше заяви про відставку. Міністри також висунули ряд умов, при виконанні яких вони згодні продовжувати роботу в уряді. Однією з цих умов є приватизація держкомпаній.

Схожі новини