Передплата 2024 «Добрий господар»

Жириновський запропонував розділити Туреччину між курдами і вірменами

  • 25.11.2015, 16:07
  • 964

До антитурецької пропаганди підключили Жириновського, який запропонував розвалити Туреччину "чужими руками", задівши вірмен та курдів.

Про це Жириновський сказав в ефірі телепрограми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Россия 1" повідомляє Еспресо.TV.

"Питання Туреччини потрібно вирішити, і зробити це треба чужими руками. Вірмени ненавидять турків, якщо ми їм дозволимо звільнити їхні західні території, вони із задоволенням звільнять", - зазначив Жириновський.

"Курди чекають нашої допомоги. Якщо ми скажемо турецьким курдам, що визнаємо їхню незалежність, а їхня кількість як відомо досягає 20 мільйонів, а столиця вже відома, це Діярбекір. Таким чином, Східна Анатолія припинить існування як така. В результаті ми будемо мати незалежний Курдистан та Велику Вірменію", - сказав політик.

"Греки мріють вигнати турок з Кіпру та просунутись по Македонії далі, болгари мріють. Турок усі ненавидять, вони всім насолили", - додав Жириновський.

Також, за його словами, Ердоган мріє зробити свою країною першою в ісламському світі: "Раз із Європою не вийшло, Ердоган розвертає політику в сторону підтримки ісламського світу".

Схожі новини