Передплата 2024 «Добрий господар»

Кандидат у депутати застрелив 18-річного хлопця

  • 09.10.2015, 12:57
  • 1 069

У Мукачевому Закарпатської області в ніч на 9 жовтня кандидат в депутати міської ради Калман Олахою застрелив 18-річного хлопця ромської національності.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Віктор Балога, передає Еспресо.TV.

"Цієї ночі в Мукачеві сталася трагедія. Один ром холоднокровно, двома пострілами вбив іншого. Небіжчик - 18-річний хлопець, одружений, має дитину, очікували з дружиною народження другого. Вбивцею виявився Олахою Калман Калманович, 1981 року народження, кримінальний авторитет на прізвисько Чіпи. Його батько - теж бандит, наркоторговець, кримінальник. А ще вбивця - кандидат у депутати Мукачівської міської ради", - написав Балога.

Як пише місцеве видання Мukachevo.net в ніч з 8 на 9 жовтня близько опівночі група осіб на чолі з батьком кандидата, місцевим бароном Калманом Лакатошем двічі вистрілили в 18-річного рому, з яким у молодшого сина Лакатоша був конфлікт.

Хлопця доставили в лікарню, проте рана виявилася несумісна з життям. Хлопець помер на операційному столі.

Видання повідомляє, що відразу після звістки про смерть хлопця, близько 4:00 ранку, обурений натовп попрямував в будинок Калмана Лакатоша і, ймовірно, підпалили будинок. Крім будинку, згоріли також машини і сарай.

За даними видання, зараз відкрито кримінальне провадження за ч1 ст. 115, "Умисне вбивство". У місті оголошено план перехоплення. Також за інформацією джерела, Калман і його син були затримані.

Схожі новини