Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Щоб урятувати лисичку, звільнилася з роботи...

Руда красуня подружилася з бульдогом – гуляють і сплять разом

Вважається, що собаки і лисиці — закляті вороги. А ось і не так! Навіть ці, здавалось би, непримиренні антиподи можуть стати спорідненими душами.

У квітні минулого року любителька природи бри­танка Полін Ашанола зна­йшла у лісі лисеня, яке пере­бувало на грані життя і смерті. Трусилося від холоду, було го­лодним — сама лише шкіра і кос­ті. Лякалося найменшого шур­хоту. Сили його покидали…

Полін зробила воістину ге­ройський вчинок: щоб постійно доглядати за лисичкою (назва­ла її Марлі), звільнилася з улю­бленої роботи. Няньчилася з лисичкою як з малою дитиною: давала ліки, спеціальний корм. І через кілька місяців облізлий голодний знайдух перетворив­ся на симпатичну руду красуню з пухнастим хвостом.

Не останньою чергою ди­вовижному воскресінню Мар­лі допоміг інший хатній улю­бленець Полін — чотирирічний французький бульдог Ерні. Уже через три тижні квартирування лисички у цієї господині він зій­шовся з нею, став найкращим приятелем. Цілими днями вони гуляють одне з одним — разом вкладаються і до сну. Знайомі Ашанол кажуть, що дружба цієї парочки нагадує їм сюжет дис­неївського мультфільму «Лис і пес».

Схожі новини