Передплата 2024 «Добрий господар»

Джессі сама знайшла Максима

Львівський поліцейський прихистив собаку породи хаскі

Ця історія нагадує сюжет багатьох фільмів про поліцейського і його службового собаку: пес, який за збігом обставин прибивається до поліцейського, стає його вірним другом і «колегою». Так сталося і в реальному житті: 19-річний львівський патрульний Максим Качан спочатку прихистив чотирилапу знайду породи хаскі, а потім забрав її до себе. Собаку назвав Джессі.

Патрульний Максим Ка­чан, який лише на початку вересня вийшов вперше на службу, саме був на нічному чер­гуванні, коли до нього та напарни­ків близько другої години ночі на стаціонарний пост поліції прибігла собака. Про це повідомили у Па­трульній поліції Львівської області.

Максим після чергування за­брав собаку додому, помив, нагодував. Поліцейські кинули клич у соцмережах, розшукуючи господаря собаки. А тим часом Максим почав брати Джессі з со­бою на службу. Волонтери зна­йшли хаскі нових господарів, але вона у них не прижилася. Соба­ку мали відправити в інше місто, до інших господарів.

Максимові стало шко­да Джессі, адже він прив’язався до неї. Усе добре зваживши, ро­зуміючи, що це додаткові значні витрати, поліцейський забрав її до себе. «Я в дитинстві завжди мріяв про собаку, — розповів Максим. — Гуляв з цуценям тітки. Власної собаки так і не мав. Тож тепер радий, що вдома зі зміни мене чекатиме Джессі».

Максим уже водив Джес­сі до ветеринара. Це чисто­кровна здорова собака поро­ди хаскі. Патрульний родом із Кривого Рогу. У підлітковому віці відвідав Львів, і місто на­стільки сподобалося, що ви­рішив: колись приїде сюди жити. Так і сталося. Тепер він винаймає тут житло і захищає Львів.

Схожі новини