Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Руслана починає експедицію, присвячену збереженню пралісів, в Карпатах

  • 07.07.2017, 13:49
  • 2 941

Українська Амазонка Руслана вражає своєю формою, масштабними музичними та соціальними проектами.

На своїх сторінках у соціальних мережах RuslanaOfficial Facebook та Instagram, Руслана поділилася своїми планами на найближчі дні:

«Друзі, сьогодні я починаю експедицію на “вершину світу”, в Карпати!

Свій найбільший екстрим в горах на Буковелі присвячую збереженню карпатських пралісів.

В ніч на Івана Купала, з 6 на 7 липня, я піду в гори з командою екстремалів, щоб, за древнім міфом, знайти квітку папороті.

Ми піднімемось на малий горганський хребет, де на висоті 1900 м, під час сходу сонця, пролунає карпатський спів у моєму виконанні.

Це екзотична манера голосу та пластики тіла, мова гір, якою співали колись наші предки.

А вже в суботу, 8 липня, я пірнатиму в гірське озеро Молодості, де на глибині 17 метрів на мене чекає темрява та найзимніша температура води.

Ми будемо робити стрім на моїй сторінці Facebook під час початку сходження, о 00:00, та в кінці, на світанку.

Крім цього, на моєму каналі YouTube пізніше ви зможете насолодитись неймовірними кадрами, знятими в горах з квадрокоптеру та камер двох сміливих операторів, які будуть зі мною в експедиції.

Я не уявляю собі, які випробування на нас чекають у нічному лісі, в скелях, вздовж гірської річки вночі та на сході сонця! Проте ці “ініціації” в екстремальних умовах заряджають мій голос і тіло для мого нового шоу, яке я покажу вам найближчим часом.»

Тож, вже сьогодні опівночі, кожен зможе спостерігати за неймовірними та екстремальними подіями під час експедиції Руслани на її офіційній сторінці.

А також побачити всю красу українських пралісів та гірські краєвиди.

Схожі новини