Передплата 2024 «Добрий господар»

Головний приз акції від «Сан Саныча» виграв фронтовик зі Львова

Головний приз в акції від насіння «Сан Саныч» виграв фронтовик зі Львова.

Чого Ви очікуєте, коли купуєте пачку соняшникового насіння? Насолодитись смаком, корисно перекусити, кілька хвилин безтурботного лузкання з рідними...

А як Вам можливість виграти сертифікат на 125 тисяч гривень на купівлю дачної ділянки?! Саме так пощастило львів'янину Тарасу Олійнику, який став переможцем акції «Дача на удачу, гроші на додачу, гаджети на здачу» від насіння «Сан Саныч».

То хто ж він, цей щасливий переможець, який отримав сертифікат на 125 тисяч грн на придбання дачної ділянки? Тарас Олійник — львів´янин, патріот, а під час ближчого знайомства, дізнаємося, що він ще й учасник АТО. Також пан Тарас має чудову родину — двох доньок та кохану дружину і саме його дівчата, принесли йому перемогу!

«Пачку «Сан Саныч» відкрила моя дружина і побачила цю фішку з виграшем у пачці. Вона ще два дня лежала, бо ми до кінця не вірили. Діти бавилися цією «фішкою», на столі лежала... Спочатку я думав, що це мій кум мене так розіграв, він ще той жартівик... Та старша донька усе напосідала: «Тато, подзвони, подзвони». Ну думаю й справді зателефоную. Ну і мене привітали. Ще тиждень я не вірив», - розповідає свою дивовижну історію виграшу супер-призу від «Сан Саныч» пан Тарас.

Згадуючи свої фронтові будні Тарас Олійник розровідає, що там насіння соняшника для солдатів було чудовим подарунком: «Відволікаєшся від того, що ти бачиш повсякденну таку роботу - військову. Тому раділи, коли нам привозили насіння і мали можливість його полузгати. Тепер у мирному житті, можу спокійно ласувати насінням з дружиною і доньками просто перед телевізором чи десь на природі, тут воно смакує, ще краще», - жартує Тарас Олійник .

Плани на виграш від ТМ «Сан Саныч» уже є: «Будемо добудовувати те що маємо» - розповідає Тарас Олійник.

Переможця привітав представник ТМ «Сан Саныч» Олександр Зарембіцький: «Вітаю від імені бренда і від себе особисто переможця з виграшем. Ось що значить - впіймай удачу за хвіст. Я дуже радий що наш головний приз отримав наш земляк з міста Львова. Це вперше розіграно суперприз такого великого масштабу, та усім іншим любителям нашої продукції не варто засмучуватись, адже надалі будуть нові цікаві акції від улюбленого бренду!».

Та, мабуть, найбільше виграшу рада сім´я і друзі пана Тараса — доньки, дружина усі рідні та побратими, які з нетерпінням чекають запрошення на пікнік на нову дачу, де, звичайно не обійтись без насіння ТМ «Сан Саныч».

Схожі новини