Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Непрохані гості з обрізом та... мачете

Співробітники УБОЗу врятували життя підприємцеві

До співробітників УБОЗу (управління боротьби з оргзлочинністю) УМВСУ в Закарпатській області з агентурних джерел надійшла інформація про те, що готується розбійний напад на будинок одного з приватних підприємців Хуста. За зловмисниками, які готували цю “справу”, одразу встановили таємне спостереження. Та брати бандитів убозівці вирішили “на гарячому”, при спробі проникнення у схожий за розмірами на палац будинок...

Під БУДИНКОМ потенційної жертви правоохоронці влаштували засідку. Бандити заїхали у двір своєю автівкою “ВАЗ-2102”. Один із них розбив вікно горища та вже почав лізти в помешкання, коли його потягнули назад міцні руки правоохоронців. Другого бандита повалили обличчям на землю надворі, біля автівки. З’ясувалося, що напад на підприємця чинили 16-річний та 24-річний жителі міста Буштина (Тячівський район).

Незважаючи на юний вік, ці бандити були дуже небезпечні та під час нападу були здатні вкоротити життя своїй жертві. Під час затримання, повідомили в секторі зв’язків з громадськістю УМВСУ в Закарпатській області, у бандитів вилучили обріз мисливської рушниці з шістьма набоями до неї та величезний мачете, від одного погляду на який ставало моторошно.

Одного з бандитів взяли на-дворі.

За допомогою цього «різака» бандити планували “вибити” у підприємця місця схованок із грошима.