Передплата 2024 «Добра кухня»

Кінця світу не буде. Краса врятує світ!

Змагання за корону “Міс Львів-2013” присвятили актуальній темі – кінцю світу, відтак ґранд-шоу назвали “Містикою краси”. Чотирнадцять красунь, які дійшли до фіналу, своєю вродою перетворили сцену Оперного театру на квітучу клумбу, а вмінням дефілювати – на подіум.

Родзинка свята — вихід конкурсанток в образі міфічних істот — мавок, чарівниць, спокусниць у вечірніх платтях (одяг пошили дизайнери Олександр Шкарупський та Анна Бублик). Володарка титулу “Міс Львів-2013” представлятиме місто на Всеукраїнському конкурсі краси. Кореспондент “ВЗ” була не лише у глядацькому залі, а й за кулісами.

Навчені гірким досвідом попереднього конкурсу, глядачі не припаркували жодної автівки на площі перед Оперним театром. VIPи йшли до Оперного пішки. При вході — черга. Чимало гостей прийшли на конкурс із квітами. За кулісами метушаться головні героїні свята: поправляють зачіски, красуються перед дзеркалом, теревенять по телефону з батьками, друзями. Публіка в залі теж небуденна. Дами у вечірніх сукнях, у капелюшках. Молоді модниці — у туніках з блискучими паєтками, на височезних підборах. В усіх — яскравий макіяж.

Шоу відкрив скрипаль-вір-туоз- Олександр Божик. У центрі сцени — Олена Язовецька, яка виборола титул “Міс Львів” у 2011 році. Вийшли дівчата в образі фей. Олена Язовецька махнула чарівною паличкою, ніби дала їм символічну посвяту у світ містики краси. Цю роль мала би виконувати Богдана Примак (“Міс Львів-2012”), але вона не була присутня на конкурсі, бо разом із директором конкурсу “Міс Львів-2012” бере участь у міжнародному проекті “Шалені перегони” на каналі “1+1”.

Ведучі конкурсу — телеведучі Ігор Посипайко та Ольга Бутко — оголосили про старт першого презентаційного дефіле. Дівчата виходили по черзі за номерами. Коли дійшло до номера 8, ведучий сказав, що виходить конкурсантка під номером 10. Дівчина під номером 8 зніяковіла, не знала, чи їй повертатися назад... Проте глядачі вітали дівчат бурхливими оплесками та оваціями.

Не меншими оплесками вітали журі, які судили дівчат. Це десять учасників зі Львова та України. Обіцяного міжнародного журі з Монако, Швейцарії та Туреччини не було...

У перерві між виходами конкурсанток — виступ співаків Олесі Киричук, Василя Бондарчука, групи “Гарячий шоколад”. Найбільш феєричним виявився вихід красунь в образі мавок (постановкою зай-малися представники театру танцю “Мадрін”). Під українські пісні дівчата виходили в білих купальниках та прозорих довгих туніках, на головах — віночки з квітів. Потім вони зняли зі себе туніки, дефілювали по сцені в купальниках. Декого зі старших жінок цей вихід так розчулив, що витирали сльози...

На конкурсі приколів не бракувало. Чи то дівчата так зачарували Ігоря Посипайка, чи то тема містики далася взнаки, але у ведучого часто падали папери, він вчасно забував оголошувати спонсорів. Організатори конкурсу “Міс Львів” розповіли “ВЗ”, що ляпи зумовлені тим, що ведучі приїжджають з Києва і знайомляться зі сценарієм за дві години до конкурсу. Друга причина — ведучим складно імпровізувати українською...

«Міс глядацьких симпатій» підтримали грошима

Під час антракту журі обрало сімку фіналістів. Тим часом, ведучі конкурсу закликали глядачів ґранд-шоу фінансово підтримати дівчину, яка стала “Міс глядацьких симпатій”. У фойє стояла скринька, в яку кожен охочий вкидав гроші. Назбирали близько 2 тисяч гривень.

І ось настав час оголошувати перші результати. Усі конкурсантки вийшли на сцену. Дехто випромінював усмішку, хтось дивився в одну точку, завмерши від хвилювання. У ТОП-7 увійшли Корнелія Гот-ра (№2), Олена Свідницька (№3), Ольга Собеннікова (№4), Соломія Стеців (№5), Маріне Агабабова (№11), Іванна Зельман (№12), Наталія Дідик (№14). Для цих дівчат журі приготувало каверзні запитання так званого інтелектуального конкурсу. Дівчат просили розповісти про містичну історію свого життя, про ідеал чоловіка, запитували, чи краса врятує світ, чи можна жінку підкупити солодощами? Журі поцікавилося навіть тим, чи напередодні конкурсу дівчата ворожили на свою перемогу, чи зверталися по допомогу до екстрасенсів. Одна з конкурсанток відповіла, що вірить у Бога, і на все воля Всевишнього.

І на десерт — останній вихід конкурсанток у вечірніх сукнях від Анни Бублик. Настав час роздавати номінації. Усі завмерли в очікуванні результатів, коли ведучий показав два конверти. В одному — номінації, в другому — ТОП-3, зокрема ім’я переможниці конкурсу. Емоції вирували не лише на сцені, а й у залі.

Номінація “Міс глядацьких симпатій” та “Міс добре серце” дісталися Олені Свідницькій. “Міс бікіні” стала Соломія Стеців, “Міс інтелект” — Іванна Зельман (отримала в подарунок кольє від італійської фірми), “Міс фото” — Наталія Дідик, “Міс дружба” — Корнелія Готра. За переможницю у номінації “Міс дружба” голосували самі конкурсантки. Ігор Посипайко пожартував, що перемогла та дівчина, яка не крала чужого плаття, не підпилювала конкуренткам каблуки і поводилася скромно.

Перемогу приніс освячений хрестик

Титул «друга віце-міс» виборола Іванна Зельман, а «першою віце-міс» стала Маріне Агабабова. Після цього на великому екрані транслювали відеозвернення Богдани Примак, яка побажала переможниці “Міс Львів-2013” гідно представити Україну на “Міс Україна-2013” та символічно передала свою корону. Перемога усміхнулася Корнелії Готрі. Їй 21 рік, вона — студентка стоматологічного факультету Львівського медичного університету імені Данила Галицького. Корнелія Готра не є львів’янкою, мешкає у місті Виноградові Закарпатської області. Батьки працюють лікарями у Виноградівській районній лікарні.

Корону вручала Наталія Дунич (володарка титулу “Міс Львів-2010”, яка цього року стала третьою віце-міс України). Корнелія Готра отримала корону, стрічку з написом “Міс Львів-2013”.

“Вперше беру участь у конкурсі, але дуже хотіла перемогти, — розповіла Корнелія для “ВЗ”. — Коли оголосили ТОП-7, в мене почало сильно битися серце, ніби відчувало, що щось має трапитися. При собі мала хрестик-талісман, який освятила у церкві. Він приносить мені щастя. Маю хороших друзів, навчаюся в одному з найпрестижніших вищих навчальних закладів Львова. А тепер стала “Міс Львів-2013”.

Корнелія Готра розповідає, що коханої людини в неї наразі немає. Вважає, що титул дасть їй чимало прихильників. Найближчим часом дівчина готуватиметься до конкурсу “Міс Україна”.

Щоб бути в ідеальній формі, Корнелія відвідує фітнес-клуб, доглядає за своїм обличчям. За кулісами кореспондент “ВЗ” поспілкувалася з іншими учасницями конкурсу. Дівчата розповіли, що не очікували перемоги Корнелії Готри. Між собою робили ставки на Наталію Дідик та Олену Свідницьку.

?

?

Такі красиві мавки врятують світ від апокаліпсису.

Схожі новини