Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«ЛТП Україна»: успіх — результат роботи професіоналів

Упродовж року у Львові працює швейна фабрика «ЛТП Україна», яка спеціалізується на виготовленні одягу для активного відпочинку та спорту.

«ЛТП Україна» належить до міжнародної компанії з більш ніж 26-им досвідом роботи LTP GROUP, центральний офіс якої розташований у м. Копенгагені, Данія, а виробничі потужності — в кількох країнах. Компанія працює у двох напрямах: LTP Garment (виробництво одягу) і LTP Contract Furniture (виробництво меблів). Меблеве виробництво зосереджене в Литві, виробництво одягу — у Литві, В’єтнамі, Білорусі та Україні. Також компанія співпрацює з більш ніж 60 підрядниками, які виконують окремі замовлення. Для забезпечення найкращої якості і ефективності роботи на підприємствах компанії впроваджено новітні виробничі технології: ультразвукові, наклеювання/скріплення, лазерна порізка/гравірування тощо. Також щорічно компанія проводить аудиторські перевірки власних підприємств сторонніми аудиторськими організаціями, щоб перевірити дотримання належного рівня умов праці та відповідність високим вимогам замовників, впроваджує екологічні програми ведення бізнесу. Найновішим підприємством LTP GROUP є компанія «ЛТП Україна», що розпочала свою роботу в середині грудня 2017 року.

«На сьогодні на нашому підприємстві працює близько 100 осіб, — розповідає директор Ірина Гавриленко. — У найближчих планах — розширити виробництво до 250. Наші виробничі цехи обладнані сучасним новим практично безшумним обладнанням, а умови роботи створені не лише для продуктивної праці, а й приємного відпочинку під час перерви. На підприємстві облаштована кімната прийому їжі, обладнана сучасною технікою, є душові кімнати з автономною подачею гарячої води, гардеробна кімната з індивідуальними шафками для зберігання особистих речей. Щодо заробітку, то на підприємстві діє відрядно-преміальна оплата праці, заробітки становлять від 9 тис. грн. до 16 тис. грн. Ми відстежуємо ринок оплати праці в Україні та відповідно реагуємо на зміни, здійснюємо підвищення, розробляємо та впроваджуємо бонусні програми. Оскільки підприємство активно розвивається, то у нас є можливості для кар’єрного та професійного зростання, за час роботи кілька наших працівників отримали підвищення до керівної посади. З нового року плануємо відкрити розкрійних цех, тому з’являться нові вакансії та перспективи.

Наше підприємство працює згідно з законодавством України, що передбачає офіційне працевлаштування, 8-годинний робочий день, два вихідні на тиждень, наявність страхового стажу, оплачувані відпустки, лікарняні тощо. Підприємство працює з понеділка по п’ятницю в одну зміну, з 8 до 16.30. Але в індивідуальному порядку графік роботи може бути зміщений на півгодини чи годину для тих працівників, які не можуть через об’єктивні причини працювати з восьмої години. Зважаючи на те, що частина працівників живе у передмісті, ми їм компенсуємо транспортні витрати за доїзд до Львова. В перспективі розглядаємо трансфер працівників з області у Львів. Ми намагаємося ставитися до працівників як до членів своєї сім’ї, вникати в їхні проблеми, бути опорою і підтримкою та не оминати увагою важливих подій в їхньому житті. Основне для нас — налагодити комунікативний зв’язок між усіма працівниками. Адже всі робимо одну справу, — акцентує директор підприємства. — Проте, можливо, людині іноді легше анонімно повідомити про те, що її турбує. Тому у нас є скринька пропозицій, де можна написати свої претензії, зауваження, пропозиції. Запевняю, вони будуть розглянуті і, по можливості, вирішені. Жодне невдоволення, жодна заява не залишиться без розгляду. Ми намагаємося знайти індивідуальний підхід до кожної людини, і якщо є проблема, допомогти вирішити її. Прагнемо створити дружню, позитивну атмосферу у колективі.

Одним із принципів роботи компанії є відповідальне ставлення до роботи, де зобов’язання є не лише з боку підприємства, а й з боку кожного працівника в межах його посадових обов’язків, що створює атмосферу довіри та взаємодопомоги. Ще одним чинником роботи на нашому підприємстві є можливість вчитися один в одного, кожен може поділитися своїми знаннями та навичками для досягнення кращих результатів. І тут неважливо, хто яку позицію займає, бо кожен на своєму місці докладає зусиль для успішної роботи підприємства.

У свою команду ми запрошуємо людей, що вміють і хочуть працювати, а тих, кому бракує досвіду, ми готові навчити працювати на європейському підприємстві і, як результат, отримувати гідну заробітну плату в Україні, не покидючи свої сім’ї для заробітків за кордоном.

Якщо ви готові стати частиною команди професіоналів «ЛТП Україна», спробувати свої сили і продемонструвати професійне вміння, мати гідну зарплату,

  • телефонуйте: (032) 230−53−93, (096) 752−96−02 Ірина
  • приходьте за адресою: м. Львів, вул. Олени Степанівни, 45 (територія заводу «Електрон»).

Оксана Нагірна.

Схожі новини