Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Свинина шматочками

Рецепт

Свинина шматочками
Свинина шматочками

800 г м’якоті свинини (шиї, ло­патки, окосту), 200 г моркви, 30 г часнику, 1 ст. ложка соєвого соусу, 4 ст. ложки кукурудзяного крохмалю, 1 ст. ложка спецій для свинини, сіль.

Змішати натертий часник із соєвим соусом і полити нарізану свини­ну. Перемішати руками і залишити, не накриваючи, на 15 хв.

Змішати крохмаль із сумішшю спе­цій (якщо в суміші немає солі, можна додати). Обваляти м’ясо у крохмаль­ній суміші і змішати з нарізаною куби­ками морквою.

Розігріти духовку до 170°С у режи­мі «верх-низ», без конвекції. Викласти м’ясо з морквою в рукав (завдовжки 50 см) і закріпити відкриті краї. Ви­класти на деко так, щоб бік пакета, в якому є крихітні отвори, опинився зверху. Якщо отворів немає, зробити їх голкою або зубочисткою. Запікати 50 хв. М’ясо має стати дуже м’яким.

Схожі новини