Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Рецепт паски, якому 150 років

Паска вийде неймовірно ароматна та пухка

Приготуємо папушник. Здивовані, бо були налаштовані на паску? Не переживайте, саме так у давнину називали цю випічку. А я знаю, як важливо мати перевірений рецепт паски. Тісто зазвичай на неї роблять щедре, тому стає дуже прикро, якщо щось не виходить. Але ви дивитеся моє відео, тому з вами такого не трапиться. Ми зробимо українську паску, якій 150 років. Уявляєте? Її рецепт я взяв з книги Зіновії Клиновецької «Страви й напитки на Україні» та трішки осучаснив. Будьте певні, у вас вийде неймовірно ароматна, пухка та легка пасочка з глазур’ю, яка не тече.

Схожі новини