Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Через вибух біля автобуса з біженцями в Алеппо загинули 68 дітей

  • 16.04.2017, 17:48
  • 3 511

Щонайменше 68 дітей стали жертвами вибуху замінованого автомобіля у сирійському Алеппо біля колони автобусів з біженцями.

Про це повідомляє BBC з посиланням на правозахисників.

Також зазначається, що кількість загиблих становить вже 126 людей.

Сирійська обсерваторія з прав людини повідомила, що з 126 загиблих 109 були біженцями з утримуваних урядом територій, інші — волонтери і представники армії повстанців.

Число жертв вибуху в Алеппо перевищило 100 осіб

Сирійські рятувальники заявили, що близько 100 осіб були вбиті в результаті вибуху, який стався біля колони з автобусами евакуйованих жителів Алеппо

Про це повідомляє AP.

"Сирійська цивільна оборона в провінції Алеппо стверджує, що її добровольці змогли винести не менше 100 тіл з місця вибуху", - йдеться в повідомленні.

У Сирії стався вибух біля колони автобусів з евакуйованими, 16 загиблих

Біля колони автобусів з евакуйованими людьми, які очікують виїзду в сирійському місті Алеппо, стався вибух.

Інформацію підтвердили як провладні сирійські ЗМІ, так і опозиція та спостерігачі, повідомляє Reuters.

За попередньою інформацією, терорист-смертник підірвав замінований автомобіль поряд з колоною автобусів. Точна кількість загиблих чи поранених поки невідома.

Агентство AFP, посилаючись на інформацію спостерігачів, повідомляє про 16 загиблих.

На фотографіях, опублікованих державними сирійськими ЗМІ, видно, що на місці вибуху лежать тіла і йде густий чорний дим від пожежі. Багато автобусів почорнілі від вибуху і з вибитими вікнами.

Вибух стався в районі Рашидин на околиці Алеппо, де скупчилися десятки автобусів, що перевозять шиїтів з двох сіл, які були евакуйовані в рамках угоди між сирійським урядом і повстанцями.

Джерело: УП

Схожі новини