Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Приголомшлива заява ФСБ РФ: СБУ найняла бойовика ІДІЛ, для вбивства ватажків «ДНР» і організації терактів в Росії

У російській ФСБ заявили, що затримали члена терористичної організації «Ісламська держава», який нібито за завданням СБУ готував убивство одного з «командирів ДНР».

Про це повідомляє «ТАСС» із посиланням на Центр громадських зв'язків ФСБ.

Наголошується, що 9 вересня на території Смоленської області ФСБ РФ затримала Меджіда Магомедова 1988 року народження, який нібито є членом терористичної організації «Ісламська держава».

«Магомедов за завданням Служби безпеки України та керівників «Правого сектора» планував скоєння убивства одного з лідерів ополчення самопроголошеної «ДНР», — йдеться у повідомленні.

За інформацією видання, затриманий нібито розповів російським силовикам, що українські спецслужби співпрацюють з бойовиками ІДІЛ, щоб організовувати теракти в РФ і усувати підтримуваних російською владою ватажків так званих «ДНР» і «ЛНР».

Нагадаємо, 31 серпня в результаті вибуху в ресторані загинув ватажок «ДНР» Олександр Захарченко. Так звані «правоохоронці» самопроголошеної «ДНР» заявили, що затримали «українських диверсантів», які, ймовірно, причетні до замаху на Захарченка. Але в СБУ цю інформацію не підтвердили.

Схожі новини