Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На зустрічі Лукашенка і Порошенка жінка з голими грудьми кричала "Живе Білорусь"

  • 21.07.2017, 16:45
  • 3 633

Урочисту зустріч президента України та президента Білорусі намагалася зірвати жінка, яка показала свої груди в будівлі адміністрації і викрикувала "Живе Білорусь".

Про це повідомляє кореспондент УП з місця подій.

Жінка розщебнула свою сорочку і почала викрикувати "Живе Білорусь!"

Її одразу схопили охоронці та вивели з зали урочистих подій АП.

Як повідомили УП у Femen жінку звати Анжеліна Діаш.

Українська правда

Лукашенко прибув в Україну з офіційним візитом

Президент Білорусі Олександр Лукашенко прибув з офіційним візитом в Україну. Літак глави держави приземлився в міжнародному аеропорту Бориспіль.

Про це інформує Цензор.НЕТ із посиланням на БЕЛТА.

Програмою візиту на 21 липня заплановані переговори з Президентом України Петром Порошенком, які пройдуть у форматі один на один і в розширеному складі.

Як раніше повідомляли в прес-службі Президента Білорусі, глави держав обговорять розвиток політичного, торговельно-економічного та гуманітарного співробітництва між Білоруссю та Україною. Основна увага буде приділена поточному стану і перспективам взаємодії в економіці, в тому числі в таких сферах, як торгівля, інвестиції, промислова кооперація, нафтохімічний комплекс, енергетика, сільське господарство, транспортно-логістична галузь, розвиток міжрегіонального діалогу.

Планується також погодити підходи до подальшого розвитку прикордонного співробітництва. Однією з тем зустрічі стане врегулювання конфлікту на сході України, у чому Білорусь бере активну участь, надаючи переговорний майданчик для сторін процесу. Олександр Лукашенко і Петро Порошенко обговорять ситуацію в регіоні в цілому, обміняються думками з міжнародної проблематики.

Очікується, що за підсумками переговорів у присутності лідерів двох країн буде підписано низку документів, що стосуються співпраці в різних сферах. У цей же день у Києві відбудеться білорусько-український бізнес-форум.

Схожі новини