Передплата 2024 «Добра кухня»

Закарпаття потерпає від негоди - підтоплені будинки та дороги

  • 08.11.2016, 09:10
  • 1 703

Негода залишила без питної води кілька житлових будинків в Перечині.

У Закарпатській області через сильні дощі підтопило свердловини, житлові будинки і дороги. Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Протягом 6-7 листопада в результаті сильних опадів в Перечині відбулося підтоплення восьми свердловин, що забезпечують місто питною водою, в результаті чого без водопостачання залишилося 33 багатоквартирних житлових будинків: 18 двоповерхових, три триповерхових, один чотириповерховий та 11 п'ятиповерхових, три школи, три дитячі установи, одна лікарня і 599 приватних житлових будинків.

Всього в місті проживає близько 7 тис 200 осіб. Комунальні служби організували підвезення питної води, приватний сектор частково забезпечений колодязями.

У Міжгірському районі в селах Голятин, Буковець, Синевир, Колочава, Лісковець і Репине частково розмито дорожнє покриття автодоріг місцевого значення загальною протяжністю 1 тис 410 м.

В Іршавському районі в селах Сільце і Вільхівка підтоплені сільгоспугіддя загальною площею близько 40 га.

У Свалявському районі в селі Пасіка підтоплені підвальні приміщення 10 житлових будинків і дворів.

У Воловецькому районі в смт Жденієво, в селах Нові Ворота і Канора підтоплені підвальні приміщення та домогосподарства восьми житлових будинків.

В Ужгороді підтоплено шість підвальних приміщень житлових будинків і п'ять дворів.

"У Мукачівському районі в селі Кольчино підтоплено три підвальні приміщення житлових будинків і дев'ять дворів. 8 листопада опади припинилися, вода пішла на спад", - відзначили в прес-службі.

Схожі новини