Передплата 2024 ВЗ

Лещенко звинуватив НАБУ у плутанні понять

  • 19.09.2016, 17:09
  • 2 482

У Національному антикорупційному бюро України переплутали поняття кредит, подарунок і позика/

Про це повідомив нардеп Сергій Лещенко, передає Еспресо.TV.

"Це питання буде визначено і вивчено спочатку НАЗК, потім судом. НАБУ, коли робило свій висновок, воно переплутало правовідносини такі, як позика, кредит та подарунок. Звичайно, я готую на цю тему детальне пояснення для НАЗК, сподіваюся їхня відповідь буде так само оперативною", - сказав він.

Скандальна купівля Лещенком квартири. НАБУ заявило про низку порушень

НАБУ не знайшло підтверджень, що Лещенко придбав квартиру за заниженою ціною.

В Антикорупційному бюро виявили низку порушень, допущених депутатом від БПП Сергієм Лещенком при купівлі квартири. Про це під час брифінгу заявив глава НАБУ Артем Ситник.

Зокрема, Ситник зазначив, що НАБУ не знайшло підтверджень, що Лещенко придбав квартиру за заниженою ціною.

Антикорупційне бюро передасть матеріали по квартирі депутата Національному агентству по запобіганню корупції.

Нагадаємо, народний депутат від Блоку Петра Порошенка Сергій Лещенко розповів ЗМІ, що придбав квартиру в центрі Києва на вул. Івана Франка, 11 загальною площею 192 кв. м за 7 млн 550 тис. грн.

При цьому нардеп зазначив, що не всі кошти є його власними. За його словами, половина суми - це позика від засновника "Української правди" Олени Притули терміном на 10 років. Ще частина коштів - його заощадження як колишнього співвласника ресурсу "Українська правда", а решта — гроші його дівчини, відомого DJ Анастасії Топольської, яку він обіцяє вказати у своїй декларації за 2016 рік.

При цьому Топольська у Facebook пояснила, що співвласницею квартири не змогла стати, тому що досі не розлучена, хоча з чоловіком не живе вже 7 років.

Джерело: Телеканал 112

Схожі новини