Передплата 2024 «Добра кухня»

Ющенко ганятиме «скотиняк» разом з Ляшком?

Наразі тренується на молі.

Після запаморочливого відео, яке виклала у Facebook речниця Віктора Ющенка Ірина Ванникова, замість улюбленого ющенківського слогана «ці руки нічого не крали» новий проситься: «Ці руки — не для скуки!». З пилососом третього президента на людях ще не бачили. Що це з Віктором Андрійовичем сталося, спитаєте, що його на пильну роботу потягнуло? Невже зароблене непосильною президентською працею закінчилося, а пенсії на хатню робітницю не вистачає? Та ні: це Ющенкові старовинні килими принесли, а вони з міллю виявилися. Ось Віктор Андрійович і схопився за пилосос, бідкаючись: «Міль-«скотиняка» пожирає нашу спадщину!».

Судячи з підпису, яким супроводила відео Ірина Ванникова, килими Ющенку привезли «соратники та побратими» (хто і звідки — секрет фірми), з доставкою в Інститут третього президента імені третього президента. Почаювавши з дарувальниками, Віктор Андрійович пішов презентовані старожитності розглядати. А тут такий неприємний сюрприз: на його килимок клята міль роззявила роток. Обізвавши ненажер скотиняками, Ющенко взявся нищити ворогів старожитностей. Не лише пилососом, а й руками, вишпортуючи щось навприсядки. Почувши слово «скотиняки», у кадрі пожвавішала Ющенкова помічниця Валентина Руденко (за президентства Ющенка працювала на Банковій, нині — директор програм в його іменному Інституті).

- Вікторе Андрійовичу, як ви назвали міль? - питає.

- «Скотиняка».

- Голосніше.

- «Скотиняка».

Пані Руденко так сподобався адресований молі «комплімент», що аж на біс почути захотілося? Саме так можна було б і подумати, не знаючи, що давня помічниця Ющенка ще й у Ляшка — за рупор. «Скотиняки» — це ж його коронне слівце.

Таке враження, що перед фільмуванням бойовика «Ющенко проти молі» з Віктором Андрійовичем репетицію провели. Підказали, як ворогів старожитностей краще обізвати. Від слів скоро і до діла можна буде переходити: привчати «вилоносний» електорат до появ Ющенка на «антискотиняцьких» трибунах разом з Ляшком. А що: хочеш у політику повернутися — вмій вертітися.

Перші фотопроби з Ющенком у компанії «вилоносців» Руденко з Ванниковою вже запостили у Facebook. Щоправда, наразі без Ляшка, а лише з нардепами-«радикалами» Андрієм Лозовим та Ігорем Мосійчуком. Сторінка пані Руденко взагалі бойовий листок Радикальної партії нагадує: тут і портрети Ляшка з його цитатами, і відео з виступами «ляшковців» у телеефірах, і фотозвіти з радикалівських акцій, на яких Руденко поруч з головним «скотинякоборцем» марширує.

А мед від Ющенка, яким Андрій Лозовий у соцмережі вихвалявся, виставивши фото і підписавши, що мікстуру з ющенківської пасіки йому Руденко передала. «Совпадєніє»? Не думаю.

Схожі новини