Передплата 2024 «Добра кухня»

Ломаченко нокаутував мексиканця в 10 раунді

  • 08.11.2015, 10:05
  • 2 535

Сьогодні у Лас-Вегасі, штат Невада, США,Василь Ломаченко успішно захистивтитул чемпіона світу за версією WBO у напівлегкій ваговій категорії.

Наприкінці 10-го раунду поєдинку проти Рамуло Коасіча своєю затяжною комбінацією з декількома ударами по печінці він поставив жирну крапку в цьому поєдинку.

Для мексиканця це була перша поразка нокаутом у кар'єрі. До цього він програвав чотири рази за рішенням суддів.

Весь бій мав односторонній характер. Українець повністю контролював темп і перебіг поєдинку. Він демонстрував кращі взірці своєї витонченої техніки, хорошу роботу ніг, видатну ручну швидкість. Діяв різноманітно, непередбачувано для суперника. Фактично за весь бій мексиканець так і не спромігся хоч в якийсь відрізок виглядати більш-менш конкурентним.

Ломаченко здобув п'яту перемогу у шести поєдинках на профі-ринзі — третю нокаутом. Наступним суперником Ломаченка може стати ще один мексиканець — досі непереможний Оскар Вальдес. Але йому ще слід виграти свій поєдинок, який пройде 12 грудня. Серед імовірних суперників називають також імена Гільєрмо Рігондо і Ноніто Донейра. Цікаво було б глянути Василя і в боях з чемпіонами за іншими версіями.

Петро Порошенко на своїй сторінці в соцмережі привітав Василя Ломаченка: «Вітаю нашого боксера Василя Ломаченка з переконливою перемогою та захисті титула чемпіона світу за версією WBO. Так тримати, чемпіоне!» — написав Президент.

Джерело: Gazeta.ua

Схожі новини