Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ломаченко захистив титул чемпіона світу у бою Волтерсом

  • 27.11.2016, 10:55
  • 3 562

Українець Василь Ломаченко захистив титул чемпіона світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі у бою проти ямайця Ніколаса Волтерса.

У двобої, що проходив Лас-Вегасі Волтерс відмовився виходити в ринг після сьомого раунду, передає Champion.

Формулювання таке - у зв`язку з неможливістю проводити бій.

Поєдинок з Волтерсом Ломаченко очікував дуже довго. Нині з Ломаченком хоче битися мало боксерів, можливо, лише Менні Пакьяо дав зрозуміти, що готовий до бою, але в іншій вазі.

Волтерс у бою з українцем був швидким, добре захищався й інколи контратакував. Ломаченко постійно рухався і викидав удари. Особливої надперваги українця не було. У четвертому раунді Ніколас впав на підлогу, заплутавштсь у ногах після атаки.

У шостому раунді Ломаченко став більш активним, а виразним став сьомий раунд, де Ломаченку вдалося добре поганяти Волтерса в рингу і той ледве втік з під канатів. Ломаченко після гонгу махнув Волтерсу: зустрінемося у восьмому раунді. Але цього не сталося. Волтерс піднявся зі свого кута і покликав рефері, заявивши, що не може продовжувати бій.

Майкл Баффер оголосив про перемогу Ломаченка технічним нокаутому у сьомому раунді. Чому Волтерс відмовився виходити в ринг поки не відомо. Можливий фактор травми ямайця, чи Ніколас зрозумів, що в наступних раундах на нього чекає нокаут.

Для Ломаченка ця перемога стала сьомою в професіоналах, а для Волтерса першою поразкою в 26 боях.

Ломаченко: «Не вважаю Волтерса гладіатором»

Василь Ломачекно не вважає Ніколаса Волтерса воїном.

Про це українець заявив після своєї перемоги.

"Раніше він говорив, що він гладіатор, воїн. Що він тут, щоб зробити людям боляче, щоб перемогти. Але після того, як він відмовився продовжити бій, я так не вважаю. Він не боєць", - цитує Ломаченка tribuna.com.

Порошенко привітав Ломаченка з перемогою

Президент України Петро Порошенко привітав українського боксера Василя Ломаченка з перемогою над ямайцем Ніколасом Волтерсом.

Про це він написав у своєму Твіттері.

Волтерс: «Мене так ще ніколи не били»

Ніколас Волтерс свою поразку від Василя Ломаченка списує на тривалу паузу між боями.

Про це він заявив відразу після поєдинку.

"Це все тривалий період без боїв. Я не міг нічого точно донести до нього, а він бив точно в ціль. Мене так ще ніколи не били. У 7-му раунді йому вдалося провести кілька досить непоганих ударів", - сказав ямаєць.

"Ломаченко хороший настільки, наскільки про нього говорять", - цитує Волтерса tribuna.com.

Схожі новини