Передплата 2024 «Добрий господар»

У день виборів «Карпати» в Дніпропетровську

У неділю, 28 жовтня, львівські «Карпати» в Дніпропетровську зіграють проти «Дніпра» (початок – о 15.30, трансляція на каналі «2+2»), який у четвер у Лізі Європи приймав італійський «Наполі».

У національних чемпіонатах «Карпати» та «Дніпро» зіграли 36 матчів. Баланс поєдинків у Дніпропетровську на користь господарів, які перемагали 11 разів і лише двічі програвали (п’ять разів була нічия). Востаннє «Карпати» забивали на виїзді «Дніпру» ще у квітні 2007 року. Відтоді “суха” серія «зелено-білих» у Дніпропетровську триває вже 503 хвилини... 10 травня цього року підопічні Хуанде Рамоса здобули перемогу з рахунком 2:0 — після ударів Стрініча та Олійника.

Головний тренер «Карпат» Ніколай Костов не зможе задіяти у грі проти «Дніпра» дискваліфікованих Богатинова та Даушвілі. У воротах дніпрян також не стоятиме основний воротар Лаштувка, у якого перебір жовтих карток, тож його місце займе Шеліхов.

З особливим настроєм готується до гри карпатівець Гладкий, який виступає за львівський клуб на правах оренди саме в «Дніпра». «Карпати» налаштовані перервати свою безвиграшну в чемпіонатах гостьову серію, яка триває вже 14 матчів (5 нічиїх та 9 поразок). Але й «Дніпро» після поразки в матчі із «Зорею» прагне реабілітуватись перед своїми вболівальниками.

Схожі новини