Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Ганьба, коли родичі легенди використовують слабкість для політичних дивідендів»: Безугла про нагородження Костенко та Залужного

  • 09.05.2024, 13:15
  • 1 704

8 квітня, згідно із рішенням Київської міської ради, українську поетесу Ліну Костенко та колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного нагородили званнями «Почесний громадянин Києва». Народній депутатці це не сподобалось…

Фото з Фейсбуку мера Києва
Фото з Фейсбуку мера Києва

Народна депутатка Мар’яна Безугла у мережі прокоментувала нагороду Ліни Костенко та Валерія Залужного званнями «Почесний громадянин Києва».

«Про ухилянта і політичну біжутерію. Ганьба, коли родичі легендарної особистості використовують старечу слабкість для політичних дивідендів», — написала Безугла.

Нагадаємо, що під час голосування за присвоєння нагород Валерію Залужному та ліні Костенко фракція «Слуга народу» у Київській міські раді покинула залу засідань.

«Валерій Залужний став почесним громадянином міста Києва! Саме за це проголосувала Київрада. Фракція „слуг“ у повному складі не підтримала це рішення, — розповів депутат від „Удару“ Дмитро Білоцерковець. — Щобільше, фракція „слуг“ в повному складі покинула залу під час голосування за це логічне рішення. Цим жестом „слуги“ показали своє ставлення до українських захисників».

Читайте також: Костенко та Залужний стали Почесними громадянами Києва (ФОТО)

Також Білоцерковець повідомив, що «слуги» залишили" Київраду, зокрема, під час голосування про надання цієї відзнаки Ліні Костенко.

Схожі новини