Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові створили друге мотиваційне відео для залучення до війська (ВІДЕО)

  • 23.04.2024, 10:30
  • 360

Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ОТЦК та СП) та Львівська міська рада створили другий відеоролик-нагадування про те, що війна — не далеко

Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ
Фото ілюстративне Генштабу ЗСУ

«Переповідати зміст не будемо, нехай кожен зробить свої висновки. Нагадаємо лише про історичні паралелі з 1939 роком. Кожен з нас має обов’язок докласти усіх зусиль, щоб ця історія ніколи не повторилася», — зазначили творці відеоролику.

Як відомо, Львівський ОТЦК та СП і Львівська міська рада співпрацюють у створенні комунікаційних продуктів для мотивації залучення до захисту своєї країни.

Про «альтернативну реальність» співбесід чоловіків до війська зʼявився на початку квітня. Головна ідея відеороботи — «Якщо не долучитись до свого війська сьогодні, згодом доведеться воювати у чужому. Ставай на захист України сьогодні!».

Також на початку весни у місті на тему мобілізації розмістили також зовнішню рекламу на бордах і сітілайтах. Над кампанією працювали співробітники міськради і ОТЦК із львівськими креативними агенціями та продакшн-студіями.

Місто продовжуватиме робити й інші інформаційні продукти на тему призову, зокрема — закликатиме відвідувати новостворений Центр рекрутингу української армії у Львові. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії. Працівники центру надають консультації про актуальні вакансії в ЗСУ. Центр рекрутингу української армії працює на вул. К. Левицького, 67.

Схожі новини