Передплата 2024 «Добра кухня»

У Харків прибула делегація з Данії, Естонії, Франції та Швеції

  • 21.04.2024, 11:25
  • 389

Візит у Харків делегації представників Данії, Естонії, Франції, Швеції та високопосадовців ООН має величезне значення для всіх мешканців міста та регіону

Фото: Ігор Терехов
Фото: Ігор Терехов

Про це у Телеграмі повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

«Організація візиту потужної міжнародної делегації послів Данії та Естонії, заступників дипломатичних місій Франції, Швеції та високопосадовців ООН до нашого міста має величезне значення для всіх нас», — написав очільник міста.

Він зазначив, що одна річ знати, що коїться у Харкові, і зовсім інша — бачити своїми очима руїни Північної Салтівки, вщент зруйновані цивільні обʼєкти і разом з містянами переживати за своє життя під постійними повітряними тривогами. «Ми презентували делегатам конкретний план відновлення нашої теплової інфраструктури. Адже знаємо напевно, яке устаткування необхідне для того, щоб більш-менш стало пройти наступний опалювальний сезон, і хто вже зараз може його нам поставити», — заявив Терехов.

Він зазначив, що має повне взаєморозуміння з партнерами щодо потреб, і Харків дуже розраховує на дієву та своєчасну підтримку.

Схожі новини