Передплата 2024 ВЗ

Нові технології в Samsung S23 Plus

  • 31.01.2024, 12:48
  • 394

Компанія Samsung завжди приділяє особливу увагу технологічному оснащенню своїх смартфонів. Тому кожен новий гаджет корейського бренду — це ще вища потужність і можливість виконувати безліч дій

Чудовим прикладом інновацій вважається Samsung Galaxy S23 Plus. Це яскравий та енергоефективний гаджет з AMOLED-дисплеєм та піковою яскравістю до 1750 ніт. На такому смартфоні легко сприймати інформацію.

Головні нововведення у смартфоні Samsung Galaxy S23 Plus

Гаджет міцний та безпечний. Він виконаний у надійному корпусі із посиленими рамками, який сертифікований за стандартом IP68. Це означає, що навіть падіння з невеликої висоти не стане проблемою для S23 Plus. Телефон продовжуватиме стабільно функціонувати.

Серед головних переваг представленої моделі:

  1. Швидка зарядка. Зі смартфоном легко постійно залишатися на зв’язку. Виробник передбачив функцію швидкої 45-ватної зарядки. Щоб повністю заповнити батарею, потрібно лише 65 хвилин. Передбачена функція бездротової зарядки, що дозволить ще довше насолоджуватися роботою смартфона.
  2. Надійний сканер відбитків пальців. У Samsung S23 Plus дані користувачів будуть надійно захищені. Сканер працює без збоїв та нарікань. Ніхто сторонній не зможе розблокувати смартфон без вашого відома.
  3. Покращена передня камера. Вона має 12 Мп і забезпечує світлини роздільною здатністю 4000×3000 p. Фронтальна камера помітно краща порівняно з попередніми моделями. На неї можна робити якісні селфи, а також знімати відео у 4К. Потішить і основна камера на 50 Мп.
  4. Оболонка One UI 6. Вона забезпечує Samsung S23+ більший набір можливостей, зокрема підтримку DeX для підключення пристрою до телевізора чи монітора. З таким смартфоном запуск кількох програм одночасно не стане проблемою.

Ще один козир гаджету — висока частота оновлення. Показник досягає 120 ГЦ. Завдяки цьому S23+ вважається вдалим вибором для геймерів. На пристрої картинка швидко змінюватиметься без підвисань. Навіть найвибагливіші новинки працюють оперативно. Це підвищує реалістичність ігрового процесу.

Насолоджуйтесь швидкою роботою Samsung Galaxy S23 Plus

Корейський бренд створив гаджет, який поєднує компактні розміри та широкий функціонал. На смартфон легко встановити безліч програм та використовувати його для роботи, навчання, спілкування, обміну файлів. ОЗУ 8 Гб забезпечує стабільну роботу.

Об'єм накопичувача Samsung Galaxy S23 Plus може становити 256 ГБ або 512 ГБ. Цього цілком достатньо, щоб зберегти потрібні файли, фотографії та інші матеріали.

Гаджет підтримує зручні бездротові підключення на кшталт NFC, що зробить виконання повсякденних завдань простішим.

Схожі новини