Передплата 2024 «Добра кухня»

«Нам сьогодні як ніколи потрібна внутрішня єдність для перемоги над зовнішнім ворогом»

  • 21.11.2023, 12:47
  • 413

Петро Порошенко у День Гідності та Свободи зазначає, що сьогодні Україні як ніколи потрібна внутрішня єдність

«Свобода ніколи не дається раз і назавжди, сказав хтось із великих. Її постійно треба захищати, щоб не забрали. Так у нас сталося і під час студентської Революції на граніті восени 1990-го, і під час Помаранчевого Майдану 2004-го, і в дні Революції Гідності у 2013-му», — нагадав п’ятий президент.

«Українські Майдани збираються не по волі росії, а всупереч їй, коли москва та її колаборанти створюють загрозу нашій незалежності та ідентичності. Так сталося в листопаді десять років тому. Мільйони людей вийшли, аби завадити п’ятій колоні розвернути нас у бік росії. І тим самим ми зробили свій остаточний європейський вибір, який тепер мусимо боронити у виснажливій війні від імперії зла, як колись влучно назвав московію великий Рейган», — пише Порошенко у соцмережах.

«Захист національних інтересів, свобода слова, слідування усім правилам демократії, чесний діалог із суспільством, нульова толерантність до корупції під час війни, терпимість до критики й ставлення до опозиції як до партнера, а не ворога, — прості профілактичні та заспокійливі засоби для тих, хто боїться «третього Майдану», — зауважує Петро Порошенко.

«Влада не має втрачати відчуття ґрунту під ногами й пам’ятати, що джерелом влади є народ. А українці прекрасно розуміють, що нам сьогодні як ніколи потрібна внутрішня єдність для перемоги над зовнішнім ворогом. Бо ми, українці, відповідальні і любимо свою Вітчизну, незалежно від політичних поглядів», — переконаний п’ятий президент.

«Із вдячністю та шаною схиляю голову перед Небесною Сотнею. І перед десятками тисяч полеглих воїнів-захисників України. Вітаю з Днем Гідності та Свободи кожного вільного українця і всю нашу націю — великої честі та гідності Український народ», — пише Порошенко.

Схожі новини