Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Гороскоп з 9 по 15 жовтня 2023 року

  • 09.10.2023, 07:00
  • 2 319

Гороскоп на тиждень

ОВЕН.

Овнам рекомендується частіше бувати на лю­дях, відвідувати заходи, на яких знайдете нові знайомства. Сприятливий тиждень для того, щоб за­кохатися, знайти свою другу половинку. Однак стосун­ки складатимуться добре за умови, що ви не будете проявляти надмірної різкості і прикусите язика. Спри­ятливий час для проходження курсів. Далекі поїздки краще відкласти.

ТЕЛЕЦЬ.

Тельцям бажано зайнятися вирішенням до­машніх і житлових справ. Вдалий тиждень для того, щоб продати або купити квартиру, ділянку або га­раж, вдало здати або винайняти нерухомість в оренду. Деякі представники цього знака можуть отримати фі­нансову допомогу від родичів. У бізнесі можливі збит­ки. Дотримуйтесь акуратності на дорозі, оскільки ве­ликий ризик аварій.

БЛИЗНЮКИ.

Можете вирішити безліч справ завдяки контак­там і зв’язкам. Бажано відправитися в коротко­часну поїздку, що буде вдалою, і знайти нові знайом­ства, як особисті, так і ділові. Проте спілкування зараз може принести не тільки радість, а й негативні емоції. Великий ризик конфронтації і збитків через партнерів.

РАК.

Увага багатьох Раків зосереджена на матеріальній сфері. Старанність і працьовитість прине­суть хороші доходи. Тиждень сприятливий для покупки речей, у тому числі для дому та сім'ї. У цей час мож­на вигідно винайняти або здати в оренду нерухомість. Справи підуть добре, якщо проявлятимете уважність. Можливі втрати в результаті обману.

ЛЕВ.

Непоганий тиждень, але можуть проявити­ся спадкові захворювання. Вразливі лім­фатична система, серце і шлунок. Тривала пере­втома може призвести до головного болю, появи хронічних захворювань. Деякі недуги можуть по­ходити від надмірностей у задоволеннях, через переїдання і захоплення солодким. Добре зна­йти собі якесь хобі, наприклад, заняття твор-чістю.

ДІВА.

Особливих небезпек для здоров’я не­має. Але тим, хто схильний до захворювань ди­хальної системи, не завадить застосувати запобіжні заходи. У жінок можливі гінекологічні про­блеми. Бережіть руки від травм. Є небезпека отру­єння, алергії на ліки. Шкоди здоров’ю може завдати алкоголь.

ТЕРЕЗИ.

З’являться проблеми, пов’язані з обміном ре­човин. На здоров’я сильніше впливають харчування і психоемоційні стани. Можливий надлишок життєвої енергії. Негативні емоції підривають фізичні сили. На­магайтеся якомога більше гуляти вдень.

СКОРПІОН.

Сприятливий тиждень. Енергії багато, хоча у багатьох вона може розхлюпуватися через бажання встигнути якомога більше. Тому пе­ріодично можуть виникати сильні, але нетривалі нездужання, головний біль, загальне падіння працез­датності і настрою. Потрібно частіше бувати на пові­трі. Травми можуть статися в поїздках і під час занять спортом.

СТРІЛЕЦЬ.

Питання, що стосуються сім'ї і роботи, пов’язані між собою. Можливий брак коштів на покупки для дому або труднощі, пов’язані з витратами членів сім'ї. Не виключені проблеми боргів; можливо, виник­не необхідність у додаткових джерелах доходу. Всі нові справи краще залагоджувати в першій половині тиж­ня.

КОЗЕРІГ.

Активний тиждень. На вас чекає багато зустрі­чей, спілкування, поїздок по роботі. Гроші йти­муть до тих, хто зайнятий у розважальній та інтелекту­альній сферах, галузі мистецтв. Бійтеся ризикованих заходів, націлених на легке отримання грошей. Перша половина тижня сприятлива як для заробітків, так і для великих покупок.

ВОДОЛІЙ.

Тиждень сильної матеріальної заклопотаності, коли від наявності грошей залежить майже все: і ваша самооцінка, і здоров’я, і стосунки у сім'ї. Мож­на починати великі справи, переходити на іншу робо­ту, шукати додаткових заробітків. Вдалими можуть бути покупки для дому: меблі, освітлювальні прилади, дзер­кала та інші предмети з блискучою поверхнею. У другій половині тижня краще нічого нового не починати.

РИБИ.

Сприятлива перша половина тижня, коли ви можете зміцнити своє матеріальне станови­ще і підвищити соціальний статус. Успіх на вас чекає у комерційних справах і викладанні, мистецтві та ре­меслах. Сприятливий тиждень для покупки техніки, комп’ютерів. Уникайте нездійсненних планів фінансо­вого характеру, марнотратства і необдуманих витрат.

Схожі новини