Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На Закарпатті затримали злодіїв, які пограбували колишнього футболіста збірної «Шахтаря»

  • 02.08.2023, 14:00
  • 840

На Закарпатті викрили злочинців, які обікрали будинок відомого українського ексгравця збірної з футболу та ФК «Шахтар» Олександра Кучера

Зловмисники. Фото: Офіс Генерального прокурора
Зловмисники. Фото: Офіс Генерального прокурора

Про це повідомив офіс Генпрокурора та УП.

За даними слідства, двоє членів злочинної групи обкрадали квартири та приватні будинки у Закарпатській області. Вони ретельно готувалися, за допомогою спецтехніки проводили спостереження за майбутнім об'єктом. Щоб їх не викрили, пересувалися дорогами без відеоспостереження та використовували інші методи конспірації.

З будинку Олександра Кучера викрали значну кількість коштовних речей та гроші.

Загалом крадії завдали потерпілим понад 500 тисяч доларів збитків. Під час обшуків у помешканнях та автомобілях затриманих на території двох міст — Ужгорода та Києва — у підозрюваних знайшли та вилучили викрадене майно.

Вилучено золоті злитки різної ваги, ювелірні вироби та годинники відомих брендів, гроші, компʼютерну техніку, підроблені документи, а також камери зовнішнього відеоспостереження, датчики руху, радіостанції та інші технічні спецзасоби.

Наразі двом крадіям повідомили про підозру, їм обрали запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою. Підозрюваним загрожує від 5 до 8 років за ґратами. Слідство перевіряє причетність затриманих до інших злочинів.


Джерело: УП

Схожі новини