Передплата 2024 «Добрий господар»

Рука руку миє: нардеп Бужанський став на захист скандального Брагара

  • 04.07.2021, 19:15
  • 899

Народний депутат від “Слуги народу” Максим Бужанський заступився за свого колегу Євгенія Брагара, щодо якого склали адміністративний протокол за водіння у стані наркотичного сп'яніння

Про це повідомляють #Букви.

Так, нардеп VIII скликання Верховної Ради Борислав Береза у своєму Facebook прокоментував новину про адмінпротокол щодо Брагара. Зокрема, він зазначив, що «наркомани при владі — це небезпека для України».

Однак цей допис розгнівав колегу Брагара Максима Бужанського. У коментарях нардеп опублікував медичну довідку про проведення тестування на наркотичні речовини з приватної клініки. Згідно з цим документом, 4 липня в організмі Брагара начебто не виявлено наркотиків.

«У ДБР пішла заява. Це триста перший випадок, коли патрульні під будь-яким приводом — розмова телефоном, не підсвічується номер тощо, зупиняють водія, а потім „раптом“ виявляють, що він схожий на нетверезого і скеровують його в один і той же диспансер, який видає підтвердження нетверезості у ста випадках зі ста», — написав Бужанський.

Читайте також: Манкурт Бужанський знову зазіхає на державну мову

Водночас ексколега Брагара Олександр Дубінський не підтримав його у цій ситуації.

«Депутата С Н Брагара, який пропонував продати собаку і заплатити за комуналку, за водіння в стані наркотичного сп’яніння зупинила поліція. Що для мене багато тепер пояснює… Партія аферистів, шахраїв і наркоманів», — написав нардеп.

Схожі новини